Σε περίπτωση που αγοράσατε προϊόντα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας www.luminno.gr και για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να τα επιστρέψετε, θα λάβετε επιστροφή των χρημάτων σας (εκτός του ποσού των εξόδων μεταφοράς). Παρακαλούμε πριν την επιστροφή των προϊόντων και για δική σας διευκόλυνση όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 487586 ή στο eshop@luminnο.gr.

Μπορείτε να επιστρέψετε είτε μέρος της παραγγελίας σας είτε ολόκληρη, στην ίδια συσκευασία που σας απεστάλη. Τα προϊόντα θα πρέπει να αποσταλούν στην έδρα της Εταιρείας (5 χλμ. Χαριλάου – Θέρμης 570 01 Θεσσαλονίκη) μέσω μεταφορικής εταιρείας της επιλογής σας με δική σας χρέωση. Επιστρέφοντας τα προϊόντα μπορείτε είτε να κάνετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή να έχετε επιστροφή του ποσού της αξίας των προϊόντων αυτών.

Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας, ενώ σε περίπτωση ζήτησης επιστροφής χρημάτων, θα γίνεται κατάθεση του υπολοίπου σε λογαριασμό τραπέζης που επιθυμεί ο πελάτης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επιστροφή της παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση, αλλαγή ή επιστροφή παραγγελίας θα γίνεται δεκτή μόνο εφόσον παραληφθούν τα προϊόντα από την εταιρεία μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και ελεγχθούν ότι δεν φέρουν φθορά και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, και συνοδεύονται από το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς.

Η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο την αξία των προϊόντων που θα επιστραφούν και όχι του κόστος των μεταφορικών της αρχικής παραγγελίας. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων με νέα, αυτά επιβαρύνονται με έξοδα μεταφοράς, εκτός αν αποτελούν μέρος κάποιας προσφοράς μειωμένων ή δωρεάν μεταφορικών.

Η συσκευασία των προϊόντων για την επιστροφή τους πρέπει να γίνει με τον αντίστοιχο τρόπο που σας τα αποστείλαμε για την αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά καθώς ο κίνδυνος μεταφοράς βαραίνει τον πελάτη. Αν έχετε απορίες μπορείτε απλά να μας καλέσετε στο 2310 487586 ή να στείλετε mail στο eshop@luminno.gr και θα σας κατευθύνουμε σχετικά. Σημειώνεται πως δεν επιστρέφονται προϊόντα που περιέχονται σε εσώκλειστη συσκευασία όπως λαμπτήρες και ταινίες led εφοσόν ανοιχτεί η συσκευασία τους, όπως επίσης και προϊόντα που κατασκευάζονται ή αναφέρονται κατόπιν παραγγελίας και προϊόντα σε προσφορά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ακεραιότητα της συσκευασίας των προϊόντων. Μην παραλάβετε την παραγγελία σας αν η συσκευασία είναι φθαρμένη ή φαίνεται παραβιασμένη. Τα προϊόντα έχουν την κατάλληλη προστασία στη συσκευασία τους αλλά παρόλα αυτά μπορεί να προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά. Αν μετά την παραλαβή και ανοίγοντας τη συσκευασία διαπιστώσετε ότι έχει προκληθεί φθορά, παρακαλούμε να τραβήξετε μια φωτογραφία της συσκευασίας όπως την παραλάβατε ώστε να διαπιστώσουμε την ζημιά και στείλτε την στο eshop@luminno.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 487586 εντός της ημέρας παραλαβής της παραγγελίας σας. Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών ή μεταφορική εταιρεία που σας απεστάλησαν και τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των φθαρμένων προϊόντων θα επιβαρύνουν την Εταιρεία μας. Σε κάθε περίπτωση, επιστροφές χτυπημένων/κατεστραμμένων προϊόντων γίνονται δεκτές εφόσον ενημερωθεί η Εταιρεία την ημέρα της παραλαβής.