Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στην διεύθυνση της επιθυμίας σας διαμέσου συνεργαζόμενης εταιρείας υπηρεσιών ταχυμεταφοράς courier. 

Αναλυτικότερα:

Αποστολή με Courier

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας Courier ή μέσω άλλης μεταφορικής εταιρείας, ανάλογα με τον όγκο και την τοποθεσία παράδοσης.

Κόστος Αποστολής:

Για αποστολή της παραγγελίας σε όλη την Ελλάδα ισχύουν τα εξής:

— Για αγορές άνω των 50,00€, η αποστολή γίνεται δωρεάν.

— Για αγορές κάτω των 50,00€ η αρχική επιβάρυνση για αποστολή είναι 6€ συν 3€ για την υπηρεσία της αντικαταβολής. 

Για προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους, οι μεταφορικές χρεώσεις ενδέχεται να ποικίλουν (η τιμή καθορίζεται βάσει της ογκομετρικής πολιτικής της Courier). Για παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές, ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις.

Χρόνος Παράδοσης:

Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε τις καθημερινές ημέρες μέχρι τις 14:00 επεξεργάζονται την ίδια ημέρα και παραδίδονται συνήθως εντός 4-10 ημερών σε όλη την Ελλάδα. Για δυσπρόσιτες περιοχές και ορισμένους νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται την προσεχή Δευτέρα.

Σε περίπτωση προβλημάτων στο οδικό δίκτυο της χώρας και έντονων καιρικών φαινομένων, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων:

O εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για την διαθεσιμότητα των ειδών που επιλέξατε καθώς και για τον ακριβή χρόνο παραλαβής της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που τα προϊόντα μας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, ίσως απαιτηθεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελία σας.

Πληρωμή:

Η εξόφληση της παραγγελίας, όταν επιλέγετε τρόπο αποστολής την αντικαταβολή, γίνεται στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής κατά την παραλαβή είτε με μετρητά είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.  Η εξόφληση της παραγγελίας, όταν επιλέγετε τρόπο πληρωμής μέσω της Viva Wallet, γίνεται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή Google Pay

Προθεσμία Παραλαβής:

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας από την ημέρα ενημέρωσης σας, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται μετά το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με τους τρόπους αποστολής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη σελίδα “Επικοινωνία”.