Στο καλάθι αγορών σας θα δείτε τη συνολική τιμή της αγοράς σας, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και των εξόδων μεταφοράς. Αυτή είναι η συνολική τιμή αγοράς.

Κατά την ολοκλήρωση μιας αγοράς από τον ιστότοπo μας, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  1. Πληρωμή μέσω Viva Wallet

Μπορείτε να επιλέξετε την εξόφληση του ποσού με τις ακόλουθες χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες:

πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, Diners, Discover, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Klarna, Alipay, JCB, WeChat Pay

Όταν πληρώνετε με αυτό τον τρόπο, προστατεύεστε από απάτες/ελαττωματικά αγαθά, χωρίς προσωπικό ρίσκο. Η προστασία της Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας σάς βοηθά να έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων από τον πάροχο της πίστωσης.

Η πληρωμή σας ολοκληρώνεται μέσω ασφαλούς και κρυπτογραφημένης σύνδεσης της τράπεζας, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι στα στοιχεία πληρωμής σας δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση τρίτα μη εξουσιοδοτημένα μέρη. Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, μεταφέρεστε στη σελίδα της Viva Wallet και από εκεί ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας. Η πληρωμή σας είναι εγγυημένη μέσω του τραπεζικού συνεργάτη πληρωμών μας. Εγγυόμαστε ότι δεν θα αποθηκεύσουμε πληροφορίες της Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας σας στον δικό μας διακομιστή. Επιπλέον, η εταιρεία δεν έχει καμία πρόσβαση σε οποιαδήποτε από αυτές τις πληροφορίες της Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας σας.

Αντικαταβολή

Έχετε την επιλογή να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με μετρητά κατά την παραλαβή των προϊόντων, με τη μέθοδο της αντικαταβολής στον υπάλληλο της υπηρεσίας courier. Η υπηρεσία αυτή έχει επιπλέον χρέωση 3€. Η επιλογή της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για παραγγελίες αξίας έως 500€ και δεν δύναται να υπερβαίνει αυτήν την αξία.

.