Luminno Blog

Ανανεώστε τον φωτισμό στο Airbnb κατάλυμα που διαχειρίζεστε!

Από την τακτοποίηση των μαξιλαριών έως τον σωστό φωτισμό, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Οι προσεγμένες πινελιές, όπως τα μοντέρνα και τα καλαίσθητα επιτραπέζια φωτιστικά, είναι ένας εύκολος τρόπος για να δείξετε στους επισκέπτες ότι ενδιαφέρεστε για την άρτια διαμονή τους.

Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας, αναβαθμίζοντας τις παροχές σας με Smart Home συσκευές.

Προσφέρετε γρήγορο και αξιόπιστο wifi. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για τους επισκέπτες που είτε εργάζονται εξ αποστάσεως είτε αναζητούν γρήγορο, αξιόπιστο wifi, για να περιηγηθούν στο internet. Αν το σήμα είναι αδύναμο σε ορισμένα σημεία του χώρου σας, οι συσκευές ενίσχυσης και επέκτασης σήματος μπορεί να βελτιώσουν την απόδοσή του.

Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια του καταλύματος σας. Με το έξυπνο σπίτι θα νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο και θα είστε καλύτερα ενημερωμένοι για οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι σας. Καταγράψτε κάθε ύποπτη κίνηση στον χώρο σας με smart συσκευές ασφαλείας και αισθητήρες που λειτουργούν σαν “άγρυπνοι φρουροί” 24/7!

Βρείτε την ισορροπία.

Η σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και άνεσης θα πρέπει να συμπληρώνεται από ένα εντυπωσιακό φωτιστικό οροφής που θα ταιριάζει με την διαρρύθμιση και τους χρωματισμούς του βασικού χώρου του καταλύματος σας.

Δείτε διάφορα φωτιστικά οροφής παρακάτω

Η ομάδα του Luminno είναι στη διάθεση σας ώστε να σας παρέχει ολοκληρωμένες, ποιοτικές λύσεις φωτισμού και αυτοματισμών που θα σώσουν το χρόνο και την επένδυση σας.

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.